Restauranten

Fra Jord til Bord

 

Naturens Overflod

 Skal det være, skal det være godt

Agersø Kro er nomineret i kategorien

"Årets Landevejskro 2023"

af den Danske Spise Guide

 

Agersø Kro genåbnede i April 2022 med nye ejere, ny chef kok, nye drømme og store ambitioner. 

"Vi er enormt beærede over at være med i så fornemt et opløb og det at vi overhovedet er kommet i betragtning til en nominering efter bare et år er jo i sig selv en kæmpe bedrift som vi er meget stolte af. Vi er jo et eller andet sted "the new kid on the block", så at vi allerede er havnet på deres radar er stort for os og betyder enormt meget for os alle sammen".

- Cristel Mydske

 

Agersø Kro slog dørene op d. 14. April 2022 efter en gennemgribende renovering. Kroen fremstår idag som en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept med historie fra 1874, 15 unikke værelser (36 sengepladser) og et spisested, fordelt i hjemlige og hyggelige rum.

Vi har travlt! Og vores køkken er eftertragtet så vi opfordrer jer til at reservere bord.

Ring: 58198003

Se vores spisekort her: Agersø Kro´s Menu kort

 

Chef Kok Jimmy Hertzum

Jimmy Hertzum startede på Agersø Kro en måned før den store åbning i 2022. Hans ønsker og ambitioner for kroen matchede vores drømme for hvad vi ønskede en Ø-Kro er idag. 

Med Jimmy som ledende køkkenchef, har Agersø Kro en ambition om at forfine og forbedre den gastronomiske oplevelse og tage sine gæster med på en unik smagsrejse, med fokus og passion for det klassiske håndværk, bæredygtighed og brug af friske, gode råvarer.

»Min madlavning har rødder i det klassiske køkken, som jeg elsker at kombinere med det nordiske. På Agersø Kro kommer man derfor til at nyde intense, dybe smage i en harmonisk kombination med visuel enkelthed & elegance i udtrykket"

Udover at have sat Agersø Kro på land kortet med sin dejlige mad deltog Jimmy i semifinalen som "Årets Kok 2022", og mon ikke hans engagement, kærlighed til mad og konstante søgen efter at optimere kan placere ham i feltet igen i 2023.

Jimmy er bosiddende på Agersø sammen med sin kone & 3 børn.

Se vores menu kort her