Agersø Kro

Udover dine egne interesser finder du en samling af forslag:
 

Skattejagt på Agersø -  ialt 13 skatte Geocaching
Der er rigtig mange caches på Agersø. Med hjælp fra lokale geocachere er du sikker på at finde de bedste og største oplevelser.

Fossiler & forsteninger
Forestil dig pludselig at stå med en lille forstenet fisk, som sidst så dagens lys for 55 millioner år siden - mange bliver grebet af fossiljagten, finder “de gode steder”, og kommer tilbage for at lede, gang på gang.

For godt 50 millioner år siden, var Danmark dækket af hav. På grund af iltsvind på bunden af ­havet, døde mange fisk og blev indesluttet og bevaret. Også plantedele og insekter er hyppige fund. Der kræves ikke tilladelser eller dyrt udstyr til denne type “jagt” – bare en portion tålmodighed. 

Leg på Agersø -  Spilleredskaber
Spilleredskaber til store og små kan lejes på Agersø Kro.


Cykler -  Cykelture
Cykler udlånes fra Agersø Kro mod et vedligeholdelsesbidrag på 30,- / dag.

Snapseture

"Snapseruten" snor sig gennem den smukke enestående natur, fyldt med duftende krydderurter og bær, velegnet til kryddersnapse med hvert sit særkende.

Kystfiskeri & pilketure
Agersø byder på nogle af de mest afvekslende og naturskønne kystfiske- og pilkepladser i Danmark. Omkring Agersø fiskes der pighvar, skrubber, rødspætter, ål, havørred, laks, torsk, hornfisk, sild og makrel. Øen, der løber nord – syd, adskilles fra Sjælland af det dybe Agersø Sund, som er Danmarks dybeste farvand og kaldes den danske “Filippinergrav”. Pilketure kan arrangeres med op til 12 personer, joller udlejes.

Agersøs fugleliv Se også www.dof.dk
Fuglene på Agersø byder på mange uforglemmelige naturoplevelser. For dem, der holder af at opleve den storslåede natur, og for dem, der søger en aktiv måde at leve sig ind i og lære noget om naturen, tilbyder Agersøs fugleområder et utal af muligheder for at opleve noget enestående. Vi har langt over 100 forskellige fuglearter. 

© Copyright 2019 | Agersø Kro | Egholmvej 2 - 4 | 4244 Agersø | Tlf: +45 5819 8003 | info@agersoekro.dk  |  Powered by: Webex ApS