Agersø Kro - Agersø - perlen under de Danske Småøer

Vitaminer til sjælen
Vi foretrækker gastronomi med jordforbindelse - spiselige oplevelser til moderate priser.
Vi ønsker, at du som gæst ser frem til vores gastonomiske tilbud med glæde, om det er en frokost, en familiefest, et konferenceophold, en forkælelsesmiddag eller måske ”bare” vores hjemmebagte på terrassen - så tilbereder vi efter princippet: enkelt, smag og omhu.
Lokale urter og rødder på menuen
Vi ønsker at give vores gæster smagsoplevelser, der er forankret i lokale råvarer via et tæt samarbejde med lokale producenter. Vi skal bruge den skønne ø natur, der er  omkring os. Vi skal samle og sylte vilde urter og rødder, udvikle nye smage og være dygtige håndværkere – men samtidig skal vi forholde os kritisk til det, vi serverer for vores gæster.
En hyldest til de gastronomiske traditioner
Der skal være mening med tingene. Vi skal ikke bare være smarte og trendy i vores serveringer.
Vores velansete køkken byder på kvalitet, håndværk, kreativitet og omhu med danske råvarer i højsædet – helst lokale: vi tager hvad vi kan skaffe, herunder fisk fra havnen, grønsager fra avlere i området og ikke mindst hvad vi finder i naturen specielt krydderurter og vildt grønt mm. Der er ikke mange steder i Danmark, man kan købe og erhverve sig friske fisk i den lokal havn, hvilket er trist, for det er sundt, friskt og ved siden af en delikatesse, Vi plejer at sige ved servering af fisk: hvis der findes friskere fisk, så svømmer de endnu.

© Copyright 2021 | Agersø Kro | Egholmvej 2 - 4 | 4244 Agersø | Tlf: +45 5819 8003 | info@agersoekro.dk  |  Powered by: Webex ApS